Selecteer een pagina

Onlineprogramma

Doorbreek de negatieve spiraal!

 

Het onlineprogramma voor jou als naaste van een verslaafde

Als naaste van een verslaafde ben je een duizendpoot die elke dag weer bezig is om de boel draaiende te houden. Je doet wat je doet omdat je zo graag wilt dat het gezellig is bij jou in huis, want een fijne sfeer daar houd jij van. Alleen is die fijne sfeer bij tijd en wijle heel ver te zoeken. Maar als het dan even goed gaat, dan verlang je naar meer. Je zou zo graag je geliefde verslaafde willen helpen.

Maar hoe kan je hem of haar nou het beste helpen? Zonder dat het ten kosten gaat van jouw eigen  levensgeluk of de kleine geluksmomenten die je nu nog hebt met je overige familieleden en vrienden. Die momenten wil je echt niet kwijt, sterker nog, daar wil je meer van.

 

Niet dromen maar DOEN!

Binnen no-time de verslaving onder controle krijgen. Yeah right, dream on! Dat klinkt te mooi om waar te zijn en dat is het ook.

Als je daar naar op zoek bent, stop dan maar met lezen. Dan ben je bij mij aan het verkeerde adres. Samenleven met een verslaafde is keihard werken. Het is zeker wel mogelijk, alleen moet je wel weten hoe. De juiste kennis, de juiste tools, de juiste stappen en de juiste support. En daar help ik je bij! 

Ik heb zelf al heel wat ervaring met verslaafden opgedaan. Ook heb ik trainingen, cursussen en programma’s gevolgd. Ik wilde groeien, maar wat ik vooral nodig had is dat ik het niet alleen hoefde te doen. Ik had me lang genoeg alleen gevoeld met al die ellende die verslaving met zich meebrengt. Ik werkte met iemand die me motiveerde en stimuleerde om de volgende stappen te zetten, om door te gaan en het niet aan de kant te schuiven als het even niet lukt of uitkomt.

En daarom is mijn onlineprogramma ook anders dan anderen, het is een all-in programma met die stok achter de deur. Voor naasten die weer grip op hun leven willen krijgen!

zo werk ik

Dit is wat jou gaat helpen vanaf nu!

Het onlineprogramma

Het onlineprogramma is het all-in online programma waar jij leert hoe je het beste om kan gaan met verslaving. Ik geef je alle kennis en tools die je nodig hebt en geef je stap voor stap opdrachten, zodat jij precies weet hoe je het vanaf nu aan kan pakken in je leven.

Je gaat leren zicht krijgen op wat verslaving precies doet.

Je gaat leren dat het belangrijk is om te voelen in het NU.

Je komt er achter waar jouw focus ligt en of dat wel op de juiste plek is.

Je leert hoe je de dingen die niet van jou zijn beter los kan laten.

Je leert wat jouw grenzen zijn en hoe je die duidelijk aan kan geven.

Je komt er achter wat codependentie is en of dat bij jouw van toepassing is.

Je gaat leren hoe je een terugval kan herkennen én hoe je daar het beste mee om kan gaan.

 

“Mijn partner gaat naar verschillende meetings en tijdens een meeting heeft hij Wendy ontmoet die daar samen met Robert kwam vertellen over hun praktijk. Hij had gelijk een goed gevoel bij Wendy en heeft mij toen over haar verteld. Maanden later toen het niet zo goed ging met mijn partner heb ik Wendy opgezocht op internet en nog dezelfde dag hadden we contact. We begonnen met een online intakegesprek. Ik merkte direct hoe makkelijk ik praatte met Wendy, het voelde eigenlijk direct heel vertrouwd.

Wendy belicht iedere situatie vanuit 2 invalshoeken. 1 vanuit de hoek van ervaringsdeskundige, hierdoor voel je je echt gehoord door Wendy. Ze snapt exact met welke zaken je worstelt, niets is gek of raar alles is bespreekbaar, je hoeft je nergens voor te schamen aangezien ze deze situaties allemaal maar al te goed kent. De andere hoek is de psychologische kant waar Wendy voor opgeleid is, hierdoor kan ze vanuit verschillende benaderingswijze echt tot de kern komen. De combinatie van deze 2 zaken maakt dat dit voor mij heel goed werkte.

Het heeft me doen inzien dat ik geen enkel aandeel heb in de keuzes die een ander maakt, maar des te meer in die van mezelf. Het klinkt simpel maar is zo waardevol als je dit eenmaal echt ervaart. We hebben ook veel andere onderwerpen aangeraakt naast mijn relatie met een verslaafde. Onderwerpen zoals werk, vrienden, gezin, doelen en dit heeft mij hele mooie inzichten gegeven over hoe ik in het leven sta, waarom ik handel hoe ik handel en vooral over hoe ik mezelf onbewust te kort doe maar ook hoe ik dit op een andere manier kan benaderen. Ik heb besloten na het SAMEN programma voorlopig nog even door te gaan met Wendy om zo de progressie die ik heb gemaakt echt te kunnen verankeren in mijn dagelijkse leven. Ik durf oprecht te zeggen dat ik een stukje gelukkiger ben geworden.

Ik zou dit programma aan iedereen adviseren die met een verslaafde te maken heeft. Onbewust gaan wij naasten ons gedrag zo aanpassen tot het punt dat het destructief wordt voor onszelf (en voor onze naaste). Ik denk dus dat het niet uitmaakt of je verslaafde nu je man, vrouw, kind, broer, zus of vriend is. Het is een ziekte die de hele omgeving raakt en waardoor we vaak niet meer goed kunnen zien wat onze rol nu eigenlijk is. Ondersteuning hierbij helpt echt enorm. Kortom, ik gun eigenlijk iedereen een Wendy!!  ?”

 
Jacqueline, haar vriend is verslaafd

volgde het Onlineprogramma SAMEN

Ik sta voor je klaar!

Dat doe ik, zeker weten. Ik kom graag in actie, stil zitten en niets doen past niet bij mij. Als jij samen met mij aan de slag gaat om de negatieve spiraal rondom verslaving te doorbreken, dan doen we dat ook echt samen!

En ik heb er natuurlijk alleen maar baat bij als jij blij bent en kan groeien in jouw relatie met de verslaafde. Dat is ook mijn missie en commitment aan jou. ?

Ik help je met vragen, ik denk met je mee en geef je tips. Tijdens het onlineprogramma blijf ik achter je vodden aanzitten, zodat je niet eens de kans krijgt om achterover te leunen.  Je wilt namelijk niet voor niets dat er iets verandert bij jou thuis. Ik mail, ik app, ik bel als dat nodig is.

Je weet wat je aan me hebt. Ik ben geen mooiprater, maar ben graag eerlijk en houd spiegels voor.

Durf je het nog aan? ?

 

Wendy, dit is precies wat ik nodig heb, waar kan ik me aanmelden?

“Na de laatste ontdekking dat hij weer gebruikt had kon ik niet meer. Het was genoeg. Maar wat nu? Je voelt je verdrietig, gekwetst, teleurgesteld, kwaad, je vraagt je af waarom moet mij dit nu overkomen, je hebt er voor jouw gevoel alles aangedaan om een normaal leven te leiden. In deze chaos zocht ik naar houvast. Je hebt wel je familie en vrienden maar deze kunnen je niets anders dan troosten en kunnen je er verder ook niet in ondersteunen omdat dit te groot is om te begrijpen en er ook vaak onbegrip is over verslaving.

Wat fijn dat ik Wendy gevonden heb, zij is ervaringsdeskundige en weet in haar Onlineprogramma ZELF precies die handvatten te geven die je nodig hebt om in de chaos van verslaving, je weg te vinden. De lessen zijn zorgvuldig opgebouwd en geven je zicht hoe het bij jezelf werkt. Wat is het nou om naaste te zijn van een verslaafde, wat is nu een verslaving, hoe ga je met een verslaafde om? Hoe fijn is dat! Je mag en kan en moet je op jezelf focussen. Dit geeft zo’n verlichting. Heb je het gevoel dat je door kunt. Je voelt je sterker en weet dat je op jezelf kunt vertrouwen.

Na elke les kun je mailen met Wendy en geeft zij jou waar nodig advies maar ook het gevoel dat je het goed doet en goed op weg bent. Dit heeft mij enorm gesterkt. Ik kan weer verder! Ik kan weer normaal met mijn man communiceren over de verslaving. Ook gaat het soms weleens mis in de communicatie, dit niet erg is, het is een proces!

Heb je het gevoel dat je het niet meer in de hand hebt, je voelt je radeloos, machteloos en het lijkt uitzichtloos. Zou ik dit onlineprogramma van Wendy van harte aanbevelen. Alleen al om je weer mens te voelen.”

Anne, partner van een verslaafde

volgde Onlineprogramma ZELF

“Ik heb het Onlineprogramma SAMEN gevolgd en heb er veel aan gehad. Het programma heeft me geholpen om bewust te worden van mijn gedrag en de invloed hiervan op de verslaafde. De coaching daarbij was heel nuttig omdat Wendy me een spiegel voor hield zodat ik zag waar ik mijn gedrag moest wijzigen . Ze gaf ook steun en adviezen om dat gedrag daadwerkelijk te wijzigen wat heel waardevol was want zonder die steun zou ik zeker snel teruggevallen zijn in mijn oude patroon. Ik ben Wendy dankbaar voor de coaching en adviseer andere naasten van verslaafden die hulp nodig hebben het programma en de coaching zeker aan “

 
Ariane, moeder van een verslaafde zoon

volgde het Onlineprogramma SAMEN

“De vader van zijn zoon is verslaafd aan alcohol, aandacht en sporten. Samen met Wendy heb ik mijn eigen gedragspatroon kunnen doorbreken en weet ik nu waar mijn grenzen liggen. Nu ik anders reageer, reageert hij namelijk ook anders! En daarbij ben ik losgekomen van alle negativiteit die de verslaafde in mijn leven had gebracht. Ik heb mijn zelfvertrouwen teruggevonden en voel weer positieve energie door mijn lichaam stromen.

Ik heb het Onlineprogramma SAMEN gevolgd, wat bestaat uit 14 lessen. Ik vond het fijn om eerst veel uitleg te krijgen over wat verslaving nou precies is, om vervolgens naar mijn eigen gedrag en gevoel te gaan kijken. En door de meditatie oefeningen die ik van Wendy mee kreeg, ligt de focus nu op mijn eigen gevoel en durf ik weer te vertrouwen op mijn intuïtie.

Ik kan dit traject aan elke ‘Naaste van een Verslaafde’ adviseren, het is echt een cadeau aan jezelf!”

 
Lucy

volgde het Onlineprogramma SAMEN

Wat doet het onlineprogramma precies?

Terwijl de verslaafde zijn eigen ding aan het doen is, leer jij hoe anders met verslaving om kan gaan. Jij gaat namelijk weer de regie over je eigen leven terugpakken.

 • Het onlineprogramma helpt jou weer te vertrouwen op je gevoel
 • Het onlineprogramma leert jou hoe je de verslaafde het beste kan helpen
 • Het onlineprogramma geeft jou inzicht in hoe de ziekte van verslaving werkt
 • Het onlineprogramma doet jou inzien dat je anders kan reageren op de verslaafde
 • Het onlineprogramma leert jou waar je je het beste op kan focussen 
 • Het onlineprogramma leert jou hoe je de verslaafde in liefde kan loslaten
 • Het onlineprogramma doet jou beseffen dat het echt tijd is om jouw grenzen aan te geven
 • Het onlineprogramma leert jou wat codependentie is
 • Het onlineprogramma leert jou hoe je kan omgaan met een terugval

Een programma dat helemaal aansluit op jouw behoefte en je precies geeft wat jij nodig hebt

 

Dit krijg je met het onlineprogramma…

1 op 1 Coaching

Je hoeft het niet alleen te doen, we doen het samen.

Samen met mij kan je deze stappen gaan zetten. Na elke online les plannen we een 1 op 1 coachsessie. Je mag zelf aangeven of je die online wilt of live bij mij in de praktijk. Tussendoor kun je natuurlijk altijd bij me terecht. Je mag om feedback op de opdrachten van de les vragen. Maar als je zelf vragen hebt, ben ik er ook voor je.

Kies je voor ZELF dan ga je het onlineprogramma helemaal zelf doorlopen, zonder 1 op 1 coachsessies.

Kies je voor MEDIUM dan plannen we in het traject 2x een 1 op 1 coachsessie in.

Kies je voor SAMEN, dan plannen we na elke les een 1 op 1 coachsessie in, dus 7x! 

 

Directe ondersteuning via de WhatsApp

Weet je even niet meer hoe je verder moet of heb je gewoon een vraag. Je kunt direct je vragen via WhatsApp stellen, zodat je niet hoeft te wachten, maar meteen door kunt.

Je kan altijd een voiceberichtje inspreken en daar reageer ik altijd op. Heb je me echt nodig in de avond of een keer in het weekend? Natuurlijk ben ik er voor je.

Dat is het voordeel dat ik zelf ook een naaste van een verslaafde ben die weet dat andere naasten wel wat hulp kunt gebruiken. 

 

En natuurlijk toegang tot het Onlineprogramma

Het onlineprogramma bestaat uit 7 lessen met uitleg, video’s, meditaties, opdrachten, voorbeelden en tips.

Les 1 Zicht op verslaving

Hoe werkt het nou eigenlijk met verslaving

In deze les krijg je meer informatie over hoe het werkt bij een verslaafde.  Welke acties jij als naaste juist wel, maar zeker ook juist niet moet doen.

Daarnaast maak je kennis met mindfulness, zodat je een groeiend inzicht in jezelf krijgt. 

 • Je leert de do’s & don’ts wat betreft jouw eigen gedrag in relatie tot de verslaafde;
 • Je kiest een item dat je direct anders wilt gaan doen;
 • Je onderzoekt een steeds terugkerende situatie in jouw relatie met de verslaafde en weet door deze les wat jij daar in wilt veranderen.

Les 2 Voelen in het NU

Stoppen met piekeren over het verleden en je geen zorgen meer maken over de toekomst. Dat is waar we voor gaan.

In deze les ga je leren hoe je in het NU kan leven. Juist bij leven in het NU speelt mindfulness en meditatie een grote rol.

 • Je krijgt tips hoe je meditatie kan integreren in je leven;
 • Je leert hoe je je juist op het NU kan focussen;
 • Je leert hoe je meer structuur kan aanbrengen in je dag, met de focus op positieve dingen.

Les 3 Roze olifant

Verslaving is als een roze olifant. Je wilt er niet aan denken of op focussen, maar het lukt je niet om je er niet op te focussen.

In deze les ga je leren HOE het precies zit met jouw focus en of dat wel anders kan. 

 • Je leert hoe het zit met jouw focus op verslaving;
 • Je leert dat het jou geen geluk gaat brengen als je blijft focussen op de verslaving:
 • je komt er achter dat je mag stoppen met de ander proberen te veranderen. Voor jou wordt duidelijk wat je aan jezelf wilt veranderen.

Les 4 Loslaten

Verslaving heeft jou veel schade opgeleverd. Naasten voelen zich zelf vaak verantwoordelijk voor zaken die eigenlijk van de verslaafde zijn.

In deze les ga je leren wat de echte betekenis van loslaten is. 

 

 • Je leert hoe je spanningen kan loslaten;
 • Je leert wat het jou oplevert als je gaat leren loslaten;
 • Je gaat leren op welke manier je kan loslaten wat je niet meer wilt vasthouden.

Les 5 Grenzen stellen

Als naaste ben je vaak helemaal kwijt wat jouw grenzen zijn. Je hebt vaak niet eens in de gaten hoe dat nou zover gekomen is. 

In deze les ga je nog meer voelen wat jij wilt voor de toekomst. Je maakt de stap van hoofd naar hart.

 

 • Je leert wat assertief gedrag is en hoe assertief jij nou eigenlijk bent;
 • Je krijgt inzicht in welk ander gedrag je graag wilt ontwikkelen;
 • Je leert hoe je aan kan voelen wat jouw grenzen zijn.

Les 6 Codependentie

Codependentie is de benaming van gedrag wat veel mensen ontwikkelen die samenleven met iemand die verslaafd is.

In deze les wordt voor jou duidelijk wat codependentie is.

 

 • Je komt er achter of je wel liefdevol en vriendelijk met jezelf omgaat;
 • Je doet de codependentie zelftest;
 • Je weet wat jouw overlevingstrategie is geworden;
 • Je onderzoekt de steeds terugkerende thema’s binnen jullie relatie.

Les 7 Terugval

Een terugval is nou eenmaal mogelijk bij de ziekte van verslaving.

In deze les krijgt je inzicht hoe het werkt met een terugval.

 

 • Je leert wat de fasen van een terugval zijn;
 • Je krijgt zicht op wat de triggers zijn die bij een terugval horen;
 • Je leert wat verslaving en herstel doet in het familiesysteem;
 • Je leert wat je kan doen als er sprake van een terugval is.

Waarom een onlineprogramma ook voor jou is weggelegd..

“Ik ben echt een volhouder, maar nu lukt het me niet meer…”

Jij hebt al van alles geprobeerd, maar niets lijkt te helpen.  Je wordt overmand door angst als je aan de verslaving denkt. Diep van binnen weet je dat er iets anders nodig is. Zo kan het echt niet verder. 

Maar hoe dan wel? Wat moet er nou precies anders? Hoe zorg je dat jij weer lekker in je vel komt te zitten, zonder steeds bezig te zijn met wat de verslaafde allemaal doet. Het onlineprogramma zorgt ervoor dat jij de juiste stappen kan zetten in je nieuwe missie. Die negatieve spiraal doorbreken.

Je bent veel meer waard dan alleen voor de ander te zorgen. Het is nu tijd om ook voor jezelf te gaan zorgen.

Het allerbelangrijkst wat hiervoor nodig is, dat is er al. Dat ben jij namelijk zelf. Jouw liefde, passie en ervaring. De rest ga je stap voor stap leren.

“Mijn geliefde verslaafde is in herstel. Ik weet eigenlijk niet wat me overkomt. Nu weet ik nog steeds niet wat ik ermee aanmoet.”

Super gaaf en gefeliciteerd dat je geliefde verslaafde in herstel is!

Eindelijk is de stap genomen en is je geliefde verslaafde is niet meer in gebruik. Je had de hoop dat alles in je leven nu goed zou komen, maar niets blijkt minder waar. 

Er wordt dan wel geen drank of drugs meer gebruikt, maar er zijn nog steeds ruzies over van alles en nog wat.

Dit onlineprogramma helpt jou om zicht te krijgen wat er echt nog anders moet én hoe je dat dan doet. Dus echt een programma voor jou, of de verslaafde nog gebruikt of niet.

“Ik weet dat er iets moet veranderen, ik ben alleen zo bang…”

Al jarenlang pieker je over wat er allemaal is misgegaan in het verleden of maak je je zorgen over wat de toekomst je gaat brengen.

Je bent een doorzetter en wilt eigenlijk liever niet denken aan opgeven. Je wilt zo graag dat de liefde weer gaat stromen. Je bent perfectionistisch van aard en je hebt zo lang voor een ander gezorgd. 

Dit kan zo toch echt niet langer? 

Je kunt nu twee dingen doen. Je gaat gewoon door met hopen dat het probleem zich vanzelf oplost. Dit gaat zeeën van tijd kosten, die je eigenlijk niet hebt. Je hebt namelijk maar 1 leven. Of je kiest ervoor om mijn programma te doorlopen waarbij ik je stap voor stap help, zodat jij de negatieve spiraal rondom verslaving kan doorbreken. Dan hoef jij je niet meer druk te maken om de verslaving en kan je al je tijd besteden aan gelukkig worden. 

herstellen-na-verslaving

Moet jij dit wel doen?

Je moet deze stap zetten als jij die naaste van een verslaafde bent, die weet dat er NU echt iets moet veranderen. 

 • Je als naaste minder ruzie met de verslaafde wilt.
 • Je op de juiste manier wilt reageren als de verslaafde weer verbaal agressief is.
 • Je geen angst meer wilt voelen voor het gedrag van de verslaafde.
 • Je weet wat je moet doen bij een terugval.
 • Je weer veilig voelen binnen je gezinssituatie.
 • Je naar meer rust voor jezelf verlangt.
 • Je meer verbinding wilt voelen met de verslaafde.
 • Je eigen grenzen (her)ontdekken en er voor kunnen gaan staan.
 • Je zo graag je nachtrust weer terug wilt.
 • Je de schaamte voor de situatie echt niet meer wilt.
 • Je uit je hoofd en in je hart wilt.

Ben je klaar om te groeien en op ieder level te winnen? Om de beste versie van jezelf te zijn, je dromen waar te maken zonder dat het ten kosten gaat van jezelf? Dan is dit onlineprogramma  echt iets voor jou. Je gaat nu echt de negatieve spiraal van verslaving doorbreken!

 

“Ga voor de beste versie van jezelf en
creëer je eigen geluk”

Ben je klaar voor de volgende stap?

Als je op zoek bent naar een manier om beter te kunnen omgaan met de verslaving van je geliefde, dan is dit de kans om meer grip te krijgen. Dat je dus meer uit jezelf en het leven kunt halen, zodat jij je dromen kunt waarmaken zonder dat het ten kosten gaat van jezelf, je kinderen, je familie en vrienden. die ook écht belangrijk voor je zijn.

Dan ben jij zeker weten klaar voor deze stap! En dan is dit onlineprogramma echt iets voor jou.

 

Met het onlineprogramma hoef jij…

 • je niet meer druk te maken of de verslaafde nu wel of niet liegt;
 • niet meer alleen maar voor anderen te zorgen, maar mag je ook voor jezelf gaan zorgen;
 • niet meer te piekeren of de verslaafde gebruikt of niet;
 • geen slapeloze nachten meer te hebben over of de rekeningen wel betaald kunnen worden;
 • niet meer bang te zijn dat je geen idee hebt wat je moet doen bij een terugval;
 • niet te blijven hangen in de negatieve spiraal.

Dus je kunt nu je zoekactie stoppen, want je hebt gevonden wat jij nodig hebt om door te pakken. Je kunt je tijd beter besteden aan positiviteit, je kinderen, je familie en je vrienden en vriendinnen en vooral ook aan jezelf. Zodat jij je eigen geluk creëert en de beste versie van jezelf kunt zijn.

Maar wat doe je, want je kunt nu kiezen:

1. Niets doen: maar als je doet wat je deed, krijg je wat je kreeg. Dan gaat er dus ook niets veranderen.

2. Je gaat hopen dat het vanzelf beter wordt: dat kan, maar daarmee verspil je een hoop kostbare tijd, die je beter in andere dingen kunt stoppen. Door hopen wordt het namelijk niet beter, er is actie nodig.

3. Je kiest voor het onlineprogramma: je investeert een eenmalig bedrag en in een aantal weken heb jij de negatieve spiraal van verslaving doorbroken, zodat jij de rust krijgt waar je zo naar verlangt.

Start nu met het Onlineprogramma – Doorbreek de negatieve spiraal

MEDIUM

Onlineprogramma & contact via WhatsApp & 2x een 1 op 1 coachsessie
437,-/Incl btw
 • Onlineprogramma MEDIUM voor €437,-

 • Alles van ZELF

 • + 2 sessies 1 op 1 online of live coaching

Nog een paar veelgestelde vragen…

 

Hoe lang duurt het programma?

Het programma bestaat uit 7 lessen. Je kan elk moment starten met dit programma. Als je kiest voor ZELF of MEDIUM dan duurt het programma 7 weken. Kies je voor SAMEN, dan duurt dit programma 14 weken.

Hoe weet ik of ik voor ZELF, MEDIUM of SAMEN moet kiezen?

Ben je iemand die graag wil praten en delen over wat je meemaakt rondom verslaving? Sta je er voor open dat je een spiegel wordt voorgehouden? Wil je graag een blijvende verandering? Dan is SAMEN echt wat voor jou. De ene week volg je de online les, de week erna is het coachgesprek. In 14 weken doorloop je het hele programma.

Leer je graag alleen, op je eigen tempo, zonder dat iemand meekijkt. Dan past het ZELF programma bij jou. Wekelijks ontvang je een online les. In 7 weken doorloop je het hele programma.

Wil je zelf het programma doorlopen, maar wel graag 2x ondersteuning met een coachsessie, dan is het MEDIUM programma echt iets voor jou.

Kan ik het onlineprogramma van mijn keuze ook in termijnen betalen?

Het is zeker mogelijk om in 2 of 3 termijnen te betalen. Geef dit aan bij je aanmelding.

Heb ik meteen toegang tot alle lessen?

Je kunt instappen op elk moment en dan kan je direct aan de slag met de eerste les. 

Je ontvangt dus niet alle lessen in 1 keer. Het is belangrijk om de tijd te nemen om dat wat je geleerd hebt, ook in de praktijk te oefenen.

Hoe krijg ik toegang tot het onlineprogramma?

Je ontvangt wekelijks de link om toegang te krijgen tot jouw leeromgeving. In de leeromgeving vind je steeds de nieuwe les. 

Waar kan ik terecht met mijn vragen?

Heb je vragen over de inhoud of wil je advies vragen? Dan kun je al je vragen mailen of appen of je kunt je vragen stellen naar wendy@mudelli.nl Je kunt ook je vragen stellen in de besloten Facebookgroep.

Daarnaast ben ik op werkdagen van 10.00 uur tot 12.00 uur aanwezig in WhatsApp.

Wat als ik er niet uit kom?

Dat gebeurt niet, GELOOF ME! Maar als het dan toch zo is, dan help ik je natuurlijk verder. Ik ga jou helpen, zodat jij hoe dan ook stappen kan zetten om je negatieve spiraal te doorbreken.

Ik twijfel of het wel iets is voor mij. Wat nu?

Onderzoek wat de reden is van je twijfel. Vind je het misschien spannend? Of heb je ergens weerstand tegen? Probeer even goed in je lijf te voelen of het een Ja of een Nee is. Als je er niet uitkomt, stuur dan eventjes een berichtje, zodat we het er even over kunnen hebben.

 

Heb je nog andere vragen? Laat het me dan weten en ik neem graag de tijd om al je vragen te beantwoorden. wendy@mudelli.nl.

Over Wendy

Ik heb een heel pad bewandeld om te komen waar ik nu ben. Vanuit het onderwijs, naar welzijn en uiteindelijk mijn passie gevonden in de verslavingszorg. Want ik vind het echt heel fijn om andere naasten van verslaafden te helpen met hun struggles in het leven. 

In 2017 heb ik de stap gezet en ben ik zelfstandig ondernemer geworden. Ik wilde heel graag andere mensen helpen met coaching. Echt in contact zijn en ook nog mijn eigen tijd indelen.  Ik heb een tijdlang leerkrachten in het onderwijs gecoacht, dat was een logisch vervolg vanuit mijn onderwijservaring. Toch liep ik er tegen aan dat veel leerkrachten gecoacht moesten worden omdat hun directeur dat nodig vond. Echt intrinsiek gemotiveerd waren ze niet. 

En werken met mensen die niet willen ontwikkelen, die vast willen blijven houden aan hoe het gaat. Dat wilde ik juist niet meer. 

Juist door mijn eigen ervaring en persoonlijke ontwikkeling rondom verslaving, groeide de behoefte om mijn focus te verleggen. Van het onderwijs naar de verslavingszorg. Dit werd helemaal duidelijk toen ik er achter kwam dat ik een opleiding kon volgen om andere naasten van verslaafden te begeleiden. 

In de tussentijd heb ik steeds meer andere naasten van verslaafden leren kennen en zie en herken ik de uitdagingen waar zij mee te maken hebben in het leven.

Als geen ander weet ik nu waar ik ze bij kan helpen. Ik heb het tenslotte zelf ook meegemaakt. Ik ben enorm tegen de lamp gelopen door juist de verkeerde dingen te doen. Ik was zelf zo blij dat ik kon leren dat het ook echt anders kan. Ik heb heel veel over verslaving én over mezelf geleerd en ben daar enorm dankbaar voor. En dat wens ik jou ook…. dat je een betere versie van jezelf kunt zijn!

Verslaving en Corona