zo werk ik

Gratis

Wil jij als naaste weer blij in het leven komen te staan?

 

Hier zeg je vast JA op. De eerste stap kan je hierin al zetten. Dit gratis aanbod kan jou daar bij helpen. Kijk hieronder wat de mogelijkheden zijn.

Gratis E-Book

Is jouw partner, kind, ouder, vriend of vriendin verslaafd? En wil je graag wat tips krijgen over hoe je het beste om kan gaan met iemand die verslaafd is?

In dit E-Book vind je 7 enorm handige tips die je kunnen helpen bij hoe je het beste met je verslaafde geliefde om kan gaan. Je kunt het boek in je mailbox ontvangen. Het enige dat je hoeft te doen, is je naam en e-mailadres in te vullen.

Lees meer

Gratis inspiratiesessie

Leef je samen met een verslaafde en merk je dat je er door de situatie langzaam aan onderdoor gaat?

Tijdens deze eenmalige, gratis sessie krijg je inspiratie om dingen in je leven anders te gaan doen en krijg je zicht op hoe je je eigen levenskwaliteit kan verhogen.

Lees meer

Gratis lidmaatschap Facebookgroep

Veel naasten van verslaafden houden de problemen die ze ondervinden met verslaving vaak voor zichzelf. Het is niet zo eenvoudig om dit met vrienden of familie te bespreken. Zij weten simpelweg niet wat jij als naaste écht mee maakt. Waarschijnlijk kan je je niet altijd vinden in de adviezen die je van hen krijgt.

Lees meer

Wendy Enthoven

info@mudelli.nl

06-51 25 67 24

Meidoorn 42, Naaldwijk

BTW NL862049866B01

KVK 81334826

MUDELLI is onderdeel van MUDELLI & MUDELLO