Wil jij ook graag je geliefde probleemgebruiker of verslaafde helpen?

Ebook Marketing: leer hoe je een bedrijf neerzet dat vóór je werkt

Zodat je kan voorkomen dat jullie nog verder uit verbinding gaan!

Nu is het echt tijd dat er wat gaat veranderen. Als je aan het worstelen bent met het gebruik van je partner of kind en het daarbij horende bepalende gedrag, dan kan je wel wat hulp gebruiken. De stroom aan negativiteit mag nu echt doorbroken worden.

Is jouw partner, kind, vriend of vriendin verslaafd? En wil je tips krijgen waar je echt wat aan hebt? Dan is dit e-book echt iets voor jou!

Met mijn e-book krijg je de tips, handvatten en inspiratie om een andere relatie aan te gaan met degene die problematisch gebruikt of verslaafd is. Dit maakt van jou een gelukkigere versie van jezelf.

N

Je krijgt 7 tips die je direct kan inzetten

N

Je krijgt duidelijkheid over wat je juist wel en ook juist niet meer kan doen

N

Je vindt herkenning in het verhaal van een naaste

N

Voor jou wordt duidelijk hoe je je geliefde verslaafde of probleemgebruiker kan helpen

N

Voor jou wordt ook duidelijk welke stappen je kan zetten naar meer geluk en rust

Als je je aanmeldt voor dit gratis e-book, krijg je ook regelmatig gratis tips en inspiratie. Natuurlijk ga ik zorgvuldig met je gegevens om. Kijk voor meer info in de privacyverklaring.

“Confronterend om te lezen dat ik zo mee ben gegaan in wat mijn geliefde verslaafde wil. Deze tips helpen enorm om een andere weg in te slaan. Heel fijn! “

 Sanne

vriendin van een verslaafde 

“Zo blij dat ik herkenning kan vinden. De tips zijn duidelijk beschreven. Inspirerend om te lezen dat het ook anders kan. Dank je wel, Wendy.”

Marjolein

moeder van een zoon met probleemgebruik 

“Eindelijk een e-book waar ik echt iets mee kan! Ik was echt radeloos hoe het nou verder moest met ons. Nu kan ik een start maken om het anders te gaan doen”

Pieter

partner van een verslaafde