fbpx
zo werk ik

Communicatie met impact cursus 

Verdient de manier waarop jullie met elkaar communiceren echt geen schoonheidsprijs?

Geloof me! Dat komt in heel veel relaties voor. Als je dan ook nog te maken hebt met iemand die verslavingsgedrag laat zien, dan heb je een extra uitdaging. Waarschijnlijk verzanden jullie makkelijk in heftige ruzies, die kunnen uitmonden in schreeuwen of juist in doodse stiltes. Ongemerkt zijn jullie in een patroon van communiceren beland waar jullie je beiden niet prettig bij voelen.

Dat kan echt anders. Om het ook anders te gaan doen, is het belangrijk dat je eerst in de gaten krijgt wat jullie beiden nou precies doen.

Er daar is deze cursus echt perfect voor! In deze cursus krijg je stap voor stap inzicht in hoe je juist niet moet communiceren. Deze cursus zit boordevol video’s, opdrachten, uitleg en challenges die maken dat jullie het vanaf nu echt anders gaan doen. Op een positieve manier communiceren die impact heeft op jullie relatie. Hoe mooi is dat!

Ik ben nog druk bezig om deze cursus te ontwikkelen. Binnenkort meer!

Wil je graag op de wachtlijst komen te staan, zodat je de eerste bent die geïnformeerd wordt als de cursus klaar is? Vul hieronder je gegevens in.

Communicatie met impact cursus

Wendy Enthoven

info@mudelli.nl

06-51 25 67 24

Meidoorn 42, Naaldwijk

BTW NL862049866B01

KVK 81334826

MUDELLI is onderdeel van MUDELLI & MUDELLO