1 op 1 programma

 

 

Het 1 op 1 programma voor jou als naaste van een verslaafde

Als naaste van een verslaafde heb je van alles geprobeerd om de boel onder controle te houden. Je hebt alleen zo hard geprobeerd, dat je aan het einde van je latijn bent. Het gaat zo niet meer verder. Er moet echt iets gebeuren. Je wilt echt dat er iets veranderd, want hier ga je kapot aan. Je verlangt zo naar rust en liefde in je leven.
Maar hoe ga je dit nou voor elkaar krijgen? Zonder dat het nog meer ten kosten gaat van jouw gezondheid. Je hebt maar 1 leven, die je graag verder wil leven zonder spanning.

 

Je wilt dat er nu echt iets veranderd!

Samenleven met een verslaafde kan je het gevoel geven dat je vastgeketend zit aan iets waar je nooit meer los van kan komen. Toch is dit zeker wel mogelijk, alleen moet je wel weten hoe. De juiste kennis, de juiste tools, de juiste stappen en de juiste support. En daar kan ik je bij helpen! 

Ik heb zelf al heel wat ervaring met verslaafden en hun naasten opgedaan. Ook heb ik trainingen, cursussen en programma’s gevolgd. Ik wilde echt ontwikkelen, maar wat ik vooral nodig had is dat ik het niet alleen hoefde te doen. Ik had me lang genoeg alleen gevoeld met al die ellende die verslaving met zich meebrengt. Ik werkte met iemand die me motiveerde en stimuleerde om de volgende stappen te zetten, om door te gaan zodat verslaving mijn leven niet meer negatief beïnvloedde.

En daarom is mijn 1 op 1 programma er ook voor naasten die weer grip op hun leven willen krijgen en die meer rust en geluk vrij willen voelen!

Ik vind het belangrijk om eerlijk te zijn en spiegels voor te houden! Dat is toch wat jij nodig hebt!

zo werk ik

Wendy, dit is precies wat ik nodig heb, waar kan ik me aanmelden?

“Ik heb het coachingstraject als heel prettig ervaren. Wendy heeft mij laten zien dat ik er als mens ook mag zijn, met mijn zwakke maar ook zeker goede kanten. Mijn vraag was onder andere om mij een spiegel voor te houden dat gepaard ging met een lach en een traan.

Wendy is een heel fijn persoon die heel goed ziet hoe je in je vel zit, een luisterend oor is en met je op onderzoek uitgaat om je doelen te bereiken. Wat best een hoop los maakt maar dat is fijn!  Bedankt Wendy, het was heel fijn en leerzaam.”

 
Ivonne

moeder van een verslaafde zoon

De coaching van Wendy heb ik gezien als een kans om “puntjes op de i “ te zetten na een intensief jaar waarin ik burn-out ben geweest. In dat jaar kreeg ik allerlei therapie en begeleiding. Hersteld en weer aan het werk komt het erop aan om niet in dezelfde valkuilen te stappen waardoor ik burn-out ben geraakt.

Wendy gaf me, door mijn praktijkvoorbeelden te gebruiken, inzicht hierin. Mijn belemmeringen werden in een werkvorm omgezet en ik heb inzicht gekregen hoe ik anders kan denken en reageren. Wendy schept de veiligheid en duidelijkheid die hiervoor nodig zijn! Geweldig! Het reflecteren en de thuisopdrachten dragen bij aan een optimaal en effectief gebruik van het coachingstraject. Na 6 coachingssessies voelde ik me klaar om zelf te gaan voortbouwen op het geleerde.

Marianne

partner van een verslaafde

De coaching bij Wendy heeft heel veel voor mij betekend. Ik stond volledig open voor coaching en voelde een goede klik met Wendy. Aan het begin van onze sessies startte Wendy altijd met een meditatie die ervoor zorgde dat ik binnen korte tijd volledig was geland.

Ik vind Wendy een zekere en prettige vrouw, ze leeft zich goed in en kan goed inspringen op situaties die zich onverwacht voordoen. Haar sterke punt van coachen is het ervaren en leren voelen, waardoor coaching sessies vanzelf blijven hangen. Coaching bij Wendy is in alle opzichten een goede en leerzame ervaring.

Debbie

moeder van een verslaafde dochter

Wat doet het 1 op 1 programma precies?

Je gaat leren hoe je de regie over je eigen leven weer kan terugpakken.

 • Het 1 op 1 programma leert jou hoe je een verslaafde kan helpen
 • Het 1 op 1 programma leert jou hoe je om kan gaan met het gebruik van je geliefde
 • Het 1 op 1 programma leert jou stevig te staan als je samenleeft met een verslaafde
 • Het 1 op 1 programma helpt jou om van je hoofd naar je hart te gaan
 • Het 1 op 1 programma leert jou naar je gevoel te luisteren
 • Het 1 op 1 programma geeft jou inzicht in je eigen gedragen en overtuigingen
 • Het 1 op 1 programma leert jou op een volwassen manier te communiceren
 • Het 1 op 1 programma leert jou hoe je je eigen grenzen kan aanvoelen
 • Het 1 op 1 programma leert jou hoe je beter voor jezelf kan zorgen
 • Het 1 op 1 programma helpt jou om nieuw gedrag vast te houden
 • Het 1 op 1 programma leert jou los te laten wat niet van jou is

Een programma dat helemaal aansluit op wat jij nodig hebt

 

Dit krijg je met het 1 op 1 programma…

1 op 1 Coaching

Je hoeft het niet alleen te doen, we doen het samen. 

In dit 1 op 1 coachingstraject van bij voorkeur minimaal 6 sessies leer je je nieuwe kracht ontdekken en weer dichter bij je gevoel te komen. We gaan ook dieper in op wat verslaving is en wat het nou met jou doet. Er is aandacht voor wat jouw schadebalans is én wat er goed gaat. Je gaat ontdekken wat je grenzen zijn, welk contract je met jezelf wilt maken. Ook leer je hoe je de focus op jezelf kan houden, kan loslaten wat niet van jou is. Vanzelfsprekend komt aan bod hoe je met een terugval om kan gaan en wat jouw wens voor de toekomst is. Tijdens de gratis intake bespreken we wat jouw wensen zijn. Ook wordt dan duidelijk hoeveel sessies je nodig hebt. 

Samen met mij kan je deze stappen gaan zetten. Je mag zelf aangeven of je die online wilt of live bij mij in de praktijk. Tussendoor kun je natuurlijk altijd bij me terecht. Als je zelf vragen hebt, ben ik er ook voor je.

 

 

Doorbreek de negatieve spiraal van verslaving

Je krijgt de mogelijkheid om je aan te sluiten bij de besloten facebookgroep ‘Doorbreek de negatieve spiraal’ met andere naasten van verslaafden. In deze groep kun je vragen stellen, ervaringen en kennis delen, mijlpalen delen en vieren en nóg meer inspiratie op doen. Je leert van anderen hoe zij met hun programma aan de slag zijn gegaan of hoe zij omgaan met de uitdagingen die verslaving met zich meebrengt. Zo inspireer jij andere naasten en word je geïnspireerd.

 

Directe ondersteuning via WhatsApp

Loop je tussen de 1 op 1 sessies tegen dingen aan en weet je niet hoe je er mee om moet gaan. Je kunt direct je vragen in de WhatsApp stellen, zodat je niet hoeft te wachten.

Op werkdagen ben ik tussen 10.00 uur en 12.00 uur beschikbaar en heb je me echt nodig in de avond of een keer in het weekend. Natuurlijk ben ik er voor je.

Dat is het voordeel dat ik zelf ook een naaste van een verslaafde ben die weet dat andere naasten wel wat hulp kunt gebruiken. ?

 

“Pak de controle weer terug over je eigen leven”

 

Waarom een 1 op 1 programma wat voor jou is..

“Ik heb echt van alles geprobeerd, maar ik word helemaal gek van deze situatie…”

Helaas lijkt niets echt te helpen van alles wat je geprobeerd hebt. Als je alleen al aan verslaving denkt, zinkt de moed je in de schoenen. Je weet dat er echt wat moet veranderen, want zo door blijven gaan, is echt geen optie. 

Maar hoe kan je die verandering dan voor elkaar krijgen? Hoe krijg je duidelijk wat er precies anders moet? Hoe zorg je dat jij je weer lekker voelt, zonder steeds bezig te zijn met wat de verslaafde allemaal doet? Het 1 op 1 programma zorgt ervoor dat jij vanaf nu de juiste richting op gaat. Die negatieve spiraal kan doorbroken worden.

Nu is het tijd om jezelf op de eerste plaats te gaan zetten. Daar is maar 2 dingen voor nodig. Hulp aanvaarden en samen met mij aan de slag gaan. 

“Mijn hoofd draait als maar in rondjes. Ik wil nu echt af van het gepieker en de zorgen die maar in mijn hoofd blijven zitten.”

Op de een of andere manier krijg je het niet voor elkaar om het anders te gaan doen. De zorgen blijven aanwezig en je hoofd lijkt eigenlijk nooit stil te staan.

Het is echt tijd om naar je gevoel te gaan leren luisteren. Je lijf geeft namelijk allerlei signalen. Door meer in je lijf te leren zakken, kan je leren voelen wat jouw grenzen zijn.

En oh, wat zou het fijn zijn als je wat meer kan loslaten en de juiste focus kan leren krijgen.

Of je geliefde verslaafde nu nog gebruikt of niet, dit 1 op 1 programma helpt jou om zicht te krijgen op wat jij echt anders wilt gaan doen. En natuurlijk leer je ook welke stappen je daarna kan zetten. De juiste stappen richting een gelukkiger leven met veel meer gemoedsrust.

herstellen-na-verslaving

Moet jij dit wel doen?

Als jij weet dat er nu echt iets moet veranderen en je bent een naaste van verslaafde  

 • Die echt de stap van hoofd naar hart wil zetten
 • Die klaar is met het voelen van angst en onrust
 • Die wil dat de ruzies stoppen
 • Die wil voelen wat echt de grens is en hier voor kunnen gaan staan
 • Die graag weer een hele nacht lekker door kan slapen
 • Die opnieuw de verbinding met de verslaafde wil vinden
 • Die nu echt rust en veiligheid wil
 • Die wil weten hoe je het beste met een terugval om kan gaan
 • Die wil leren hoe om te gaan met de verbale agressie
 • Die zich niet meer wil schamen voor nare situaties

Ben je klaar om te groeien en om de beste versie van jezelf te worden? Zodat je je dromen waar kan maken zonder dat het ten kosten gaat van jezelf? Dan is dit 1 op 1 programma echt iets voor jou. Dit is de kans om de negatieve spiraal van verslaving te doorbreken!

 

“Ga voor de beste versie van jezelf en
creëer je eigen geluk”

Ben je klaar voor de volgende stap?

 

Als je op zoek bent naar hoe je anders met de verslaving van je geliefde om kan gaan, dan is dit het moment om die kans te pakken. Dan kan je veel meer uit jezelf en het leven halen en je dromen waarmaken zonder dat het ten kosten gaat van jezelf. Want dat heeft nu lang genoeg geduurd.

Dan ben jij zeker weten klaar voor deze stap! Dit 1 op 1 programma is echt iets voor jou.

Dus stop je zoekactie maar, want je hebt gevonden wat jij nodig hebt om door te pakken. Je kunt je tijd beter besteden aan positiviteit, de mensen waar je van houdt en vooral ook aan jezelf. Zo kan jij je eigen geluk creëeren en de beste versie van jezelf worden.

Maar wat doe je? Want nu kun je kiezen:

1. Niets doen: maar als je blijft doen wat je deed, dan krijg je wat je kreeg. Dat is wat je juist niet wilde!

2. Je gaat hopen dat het vanzelf beter wordt: dat heb je volgens mij lang genoeg gedaan. Kom in actie om dingen te veranderen.

3. Je kiest voor het 1 op 1 programma: je investeert in jezelf en in een aantal weken heb jij de negatieve spiraal van verslaving doorbroken, zodat jij de rust krijgt waar je zo naar verlangt en heel helder weet hoe jij verder wilt in je leven.

Start nu met het 1 op 1 programma 

Nog een paar veelgestelde vragen…

 

Hoe lang duurt het 1 op 1 programma?

In overleg bepalen we hoeveel sessies dit programma duurt. Uit ervaring weet ik dat de beste resultaten geboekt worden als je minimaal 6 sessies doet. Als je eerst wilt proberen of het echt wat voor je is, dan is dat ook mogelijk.

Hoeveel tijd zit er tussen de sessies?

Het is belangrijk dat je wat je leert in de sessies in de praktijk kan gaan oefenen. Veel naasten vinden het fijn om de sessies zo te plannen dat er 2 weken tussen zitten. Wil je nog meer doorpakken, dan kunnen we ook wekelijks afspreken.

Hoe weet ik of ik voor het onlineprogramma of 1 op 1 programma moet kiezen?

Als je twijfelt welk programma het beste bij je past, dan is het handig om een gratis inspiratiesessie aan te vragen.

Tijdens de inspiratiesessie kunnen we elkaar beter leren kennen en komen we er samen achter welk programma het beste bij je past.

Waar kan ik terecht met mijn vragen?

Heb je vragen over de inhoud of wil je advies vragen? Dan kun je al je vragen mailen naar of je kunt je vragen stellen naar wendy@mudelli.nl Je kunt ook je vragen stellen in de besloten Facebookgroep.

Daarnaast ben ik op werkdagen van 10.00 uur tot 12.00 uur aanwezig in WhatsApp.

Waarom zou ik deelnemen? De verslaafde heeft een probleem waar hij of zij wat mee moet, niet ik?

Ik zou zeggen: STOP met jezelf voor de gek te houden. Als je samenleeft met iemand die verslaafd is, is er niet maar 1 iemand met een probleem. Je bent niet voor niets op zoek naar hulp. Die hulp heb je nu gevonden, dus grijp je kans!

 

Heb je nog andere vragen? Laat het me dan weten en ik neem graag de tijd om al je vragen te beantwoorden. wendy@mudelli.nl.

Over Wendy

Voor mij is het zo bijzonder dat ik me op dit moment in mijn leven zo vrij en blij voel. Ik had dat een aantal jaren geleden nooit gedacht. 

Mijn leven is nogal hobbelig verlopen. Zo waren er een aantal dingen die best wel veel impact op mijn leven hebben gehad. Mijn scheiding, het verlies van mijn baan, een burn-out. En toen kwamen we er tot overmaat van ramp achter dat mijn man verslaafd was.

Heel lang hebben we geprobeerd te ontkennen dat het zo was. Dat leek op dat moment het beste om te doen. Maar oh, wat ben ik blij dat mijn man er voor koos om de negatieve patronen van zijn leven te gaan doorbreken.

In de tijd dat hij in de kliniek zat, kwam ik erachter dat ik ook nogal wat negatieve patronen had ontwikkeld. Mijn focus lag enorm op de verslaving, ik kon geen grenzen stellen, niet loslaten. Ik piekerde enorm en kon nachten lang wakker liggen over hoe dat nou allemaal goed moest komen in mijn leven.

Dat ik me heb opengesteld om te gaan voelen… voelen wat er echt nodig was om anders te gaan doen, heeft mij gered. Ik kwam erachter dat ik echt zelf kan kiezen om het anders te gaan doen. Dat ik uit mijn slachtofferrol kon stappen en dat ik daadwerkelijk kon leren om op een volwassen manier met elkaar te communiceren.

Dat dat nu veel beter gaat, heb ik echt te danken aan mijn lef om keuzes te maken. Niet meer afhankelijk te willen zijn van de goedkeuring van anderen.

Dus eigenlijk kan ik nu alleen maar dankbaar zijn. Door de verslaving werd ik gedwongen om het anders te gaan doen. En juist daar ben ik zo gelukkig mee en heeft het bijgedragen aan mijn proces om te worden wie ik nu ben….. vrij en blij!

 

Verslaving en Corona